Goed nieuws, vanaf woensdag 17 april weer geopend :)) je kan alvast een afspraak inboeken door op de knop hier onder te drukken, nu boeken :)) tot snel. 


NU BOEKEN

De naam zegt het al, Bij de kinderkapper knippen we alleen kinderen. Sommige kinderen vinden haren knippen een ramp, maar dat is nu ook in het Westland verleden tijd. Bij ons is de kleine klant koning. Geen vreemde verf of permanent geurtjes die het spannend maken maar een rustige gezellige sfeer met fijn speelgoed. Zittend op een motor of in een auto krijgen de kinderen al snel een mooie coupe.Als het haar kort genoeg is krijgen de kids gel en/of kleur gel in het haar of een mooie vlecht.Daarna nog een traktatie en weer naar huis.Ook aan de grote kinderen is gedacht. old scool op de photoplay met veel verschillende spellen voor ieder wat wils. 

Zorg dat de haren gewassen zijn en zonder gel, dat knipt fijner voor beiden.

 


Wachten is zelfs leuk BIJ DE KINDERKAPPER

Binnen is er genoeg te doen, op de speelwand, lekker spelen met het kinderkeukentje of met de duplo.

buiten hebben wij een leuke speeltuin waar de ouders en verzorgers ook lekker kunnen zitten en als die er is, kunnen genieten van de zon :))


Bel of App  voor een afspraak.

Bij De kinderkapper - 06 222 00 815

Adres: Molenweer 6 Wateringen


 

 

  

 


  


 

Vlecht workshop 


tijdelijk geen vlecht workshops gepland. 

 

 

Wat leer je ?

De invlecht, de opvlecht, diadeem combi vlecht, vissengraat vlecht. En er is ruimte om te freestylen of terug te komen op een vlecht die nog niet zo goed lukt.                

 

 

 

 

Je krijgt  een kleine  beschrijving mee naar huis  als geheugen steuntje,

Zin om mee te doen ? Bel of WhatsApp om te reserveren.

De kosten van de workshop zijn  30,- p p.